Vitafest 2013, sajam zdravlja za cijelu obitelj!

Kao jedinstven odgovor na povećanu potragu za informacijama, proizvodima i uslugama koje mogu očuvati zdravlje i pozitivno utjecati na poboljšanje kvalitete života, prošle je godine po prvi put u Hrvatskoj organiziran sajam zdravlja Vitafest. Privukao je... više

Besplatan prijevoz Vitafest busom!

Organizirali smo besplatan prijevoz za posjetitelje Vitafesta.Autobus vozi sve radne dane sajma i to slijedećim rasporedom:Petak i subotaBakačeva (prema Kaptolu): 9:30, 11:00, 12:30, 14:00, 15:30, 17:00, 18:30Autobusni kolodvor (Držićeva, nakon križanja s Vukovarskom ulicom prema jugu): 9:50,... više

Srijeda, 08.05.2013.

Vitafest 2013.

Na ovogodišnji Vitafest svoj dolazak već su potvrdili naši uvaženi partneri koji su sudjelovali i na prošlogodišnjem sajmu:  Hrabri telefon, Klub Dobre Vibracije i ŠNZ Andrija Štampar.

Tijekom trodnevnog sajma posjetiteljima će podijeliti novosti i aktulanosti iz područja zdravlja i zdravog načina života.

Program aktivnosti još je u pripremi, a za sada možemo potvrditi da Hrabri telefon radi na pripremama radionica  s temom poželjnog vršnjačkog ponašanja (naglasak na rješavanju sukoba na nenasilan način). ŠNZ Andrija Štampar pripremiti će radionice za učenike s temom problema ovisnosti. Klub Dobre Vibracije razveseliti će posjetitelje nastupom bubnjarskog benda i tako zasigurno potaknuti dobre vibracije kod svih prisutnih.

Javljamo se uskoro s više novosti...

Generalni pokrovitelj

Sponzor sajma

Partneri sajma

Prijatelji sajma

Organizatori sajma

Medijski pokrovitelji