Vitafest 2013, sajam zdravlja za cijelu obitelj!

Kao jedinstven odgovor na povećanu potragu za informacijama, proizvodima i uslugama koje mogu očuvati zdravlje i pozitivno utjecati na poboljšanje kvalitete života, prošle je godine po prvi put u Hrvatskoj organiziran sajam zdravlja Vitafest. Privukao je... više

Besplatan prijevoz Vitafest busom!

Organizirali smo besplatan prijevoz za posjetitelje Vitafesta.Autobus vozi sve radne dane sajma i to slijedećim rasporedom:Petak i subotaBakačeva (prema Kaptolu): 9:30, 11:00, 12:30, 14:00, 15:30, 17:00, 18:30Autobusni kolodvor (Držićeva, nakon križanja s Vukovarskom ulicom prema jugu): 9:50,... više

Udruga Prirodna medicina

Uloga udruge u društvu je da informira i potiče građane Hrvatske da se liječe prirodnim putem, prirodnim metodama i s pomoću prirodnih tvari. Udruga "Prirodna medicina" iz Zagreba je osnovana 27.03.2011.g. u Zagrebu. 


Današnja denaturirana civilizacija je postala uzrok svih suvremenih bolesti ljudi, od alergija, autoimunih, kardiovaskularnih do tumorskih bolesti. 

Uloga udruge u društvu je da informira i potiče građane Hrvatske da se liječe prirodnim putem, prirodnim metodama i s pomoću prirodnih tvari.

Svoju će ulogu obavljati putem vijesti i newslettera, organiziranjem popularno-stručnih predavanja iz područja prirodne medicine, te organiziranjem godišnje jednog kongresa prirodne medicine.

Generalni pokrovitelj

Sponzor sajma

Partneri sajma

Prijatelji sajma

Organizatori sajma

Medijski pokrovitelji